'Εδρα: Ελ.Βενιζέλου 68 - Μοσχάτο - ΤΚ 18345

  Μονάδα Παραγωγής : Μεγάλη Αυλή Κερατέας

210 4813838  210  4820730

22990 69039  22990  68880

|   Ποιοί είμαστε

|

Σύντομη περιγραφή

 

Η Σ.Ι.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε Chatzisavvas Inox είναι κατά κόρον ένα πρότυπο οικογενειακής επιχειρήσεως, αποτελούμενη όμως και από μια ομάδα ατόμων γεμάτα ενθουσιασμό, δημιουργικότητα, όραμα και επαγγελματισμό.
Έμπειροι μελετητές σχεδίου , συγκολλητές, μονταδόροι, μηχανουργοί καθώς και άτομα από το χώρο της κοπής, διαμόρφωσης μετάλλων και της λείανσης, συνθέτουμε τις γνώσεις μας και συνδυάζουμε τις δυνατότητές μας, προσφέροντας το ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς και την επιχείρησή σας.
Αξιοποιώντας τη μοναδική εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας για την παροχή υψηλής ποιότητας αρχιτεκτονικών και όχι μόνο κατασκευών, αποσκοπούμε στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων, που παρέχει η πάνω από 75 χρόνια πείρα μας σε συνδυασμό με έναν άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό.  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να αποτυπώσουμε το στίγμα της δικής σας φαντασίας σε κάθε ειδική αρχιτεκτονική κατασκευή.
 

Ανοξείδωτες Κατασκεύες 90%
Ορειχάλκινες Κατασκευές 31%
Μηχανήματα 75%
Έρευνα και Ανάπτυξη - Σχεδιασμός μηχανημάτων 65%

|

Τα πρώτα μας βήματα

1942   

Η μεταλλουργική επιχείρηση δημιουργήθηκε το έτος 1942 από τον ΣΑΒΒΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ως χυτήριο αλουμινίου - ορειχάλκου και μηχανουργείο με αντικείμενο την παραγωγή χυτών αλουμινίων και μικρό κατασκευών.

1944   

Με μεράκι και ενθουσιασμό δημιουργούμε το έτος 1944 την (Ορειχαλκουργική Αθηνών) επεκτεινόμενοι στην παραγωγή και εμπορία ειδών υγιεινής, φωτιστικών και υδραυλικών εξαρτημάτων.

1956   

Έχοντας μια συνεχώς αύξουσα πορεία, το έτος 1956 εγκατασταθήκαμε σε ιδιόκτητο σύγχρονο εργοστάσιο 1200 τμ στην περιοχή του Περιστερίου, όπου διευρύναμε την επιχείρηση  μας σε πάσης φύσεως μεταλλουργικές κατασκευές διακοσμήσεων ξενοδοχειακών μονάδων

1963   

Το έτος 1963 η εταιρία τροποποιήθηκε με την είσοδο του ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ σε  Ι.Σ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ & ΣΙΑ Ο.Ε ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

1979   

Αντιλαμβανόμενος τις  ανάγκες της εποχής  το έτος  1979  ανεγείρει  ένα νέο εργοστάσιο 1700 τμ σε έκταση 6000 τμ στην ευρεία περιοχή της Μεγάλης Αυλής Κερατέας.

1999   

Με την είσοδο στην εταιρεία και  των υιών  ΣΑΒΒΑ και ΣΤΕΦΑΝΟ το έτος 1999 τροποποιείται η επωνυμία στην μορφή που έχει ως και σήμερα

Σ.Ι.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ & ΣΙΑ Ο.Ε  με διακριτικό τίτλο Chatzisavvas Inox .

2000   

Το εργοστάσιο στην περιοχή της Κερατέας εκσυγχρονίζετε κτιριακά και προσθέτει  τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό

2018   

Σήμερα έχουμε φιλόδοξα σχέδια σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξή μας κοιτώντας αισιόδοξα το μέλλον.

|   Διοικητική Ομάδα

|

Ιωάννης Χατζησάββας

 

Γενική διαχείριση

 

Ο Χατζησάββας Ιωάννης  2ής γενίας, πρόεδρος και ιδιοκτήτης με άνω των 50 χρόνων εμπειρία στον τομέα του μεταλλουργικού και μεταποιητικού τομέα.

|

Ουρανία Χατζησάββα

 

Οικονομική διαχείριση

 

Η Χατζησάββα Ουρανία με την εμπειρία της από τον ασφαλιστικό τομέα είναι υπεύθυνη για την οικονομική υγεία της εταιρείας, αναπτύσσοντας στρατηγικές για τους μακροπρόθεσμους

οικονομικούς της στόχους.

|

Σάββας Χατζησάββας


Διεύθυνση παραγωγής


Ο Χατζησάββας Σάββας 3ής γενίας, με την ομάδα μηχανικών και εργατικού δυναμικού αποδεικνύουν ότι ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες της αγοράς υπάρχει πάντα χώρος για βιομηχανικές καινοτομίες.

|

Στέφανος Χατζησάββας


Τμήμα Μάρκετινγκ 


Ο Χατζησάββας Στέφανος 3ής γενίας έχει την τελική ευθύνη για τις δραστηριότητες μάρκετινγκ της εταιρείας επιβλέποντας την ανάπτυξη και την παράδοση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής.